I n t o t d e a u n a   c a l i t a t e
           HOME  I  PRODUSE  I  DESPRE NOI  I  CONTACT                                                                                                                                   Copyright © 2011 by Industrial Expert
Calitate germana din 1915


HOME
PRODUSE
PROMOTII
GALERIE FOTO
DESPRE NOI
CONTACT
AUTOVEHICULE

Pentru motociclete in 4 timpi si 2 timpi
Ulei de motocicleta multigrad partial sintetic pentru motoarele de motocicleta in patru timpi.
Recomandat pentru motor, cutie de viteza, ambreiaje umede si uscate.

OEST Cycle SAE 20w50 M

OEST Super 2T
Ulei de motocicleta multigrad partial mineral pentru motoarele de motocicleta monocilindrice  in patru timpi cu cursa lunga a pistonului.
Ulei de inalta performanta pe baza sintetica, pentru motociclete in doi timpi, motorete, scutere.
Produsul este recomandat pentru ungere cu ulei proaspat sau amestec.

OEST ETA Cycle SAE 10w40 TS

OEST Top Synth 2T
Ulei de inalta performanta integral sintetic, pentru motociclete in doi timpi, motorete, scutere.
Produsul este recomandat pentru ungere cu ulei proaspat sau amestec.


Ulei de transmisie pentru autovehicule, autoutilitare si camioane
Ulei de transmisie conceput pentru cutiile de viteza si transmisie axiala. Garanteaza un confort deosebit la schimbarea treptelor de viteza, chiar si in cazul unor temperaturi foarte scazute.
OEST Synth Getribeol SAE 75w-90

OEST Mehrzweck Getribeol Spezial SAE 80w-90
Ulei de transmisie sintetic conceput pentru cutiile de viteza si transmisie axiala. Garanteaza un confort deosebit la schimbarea treptelor de viteza, chiar si in cazul unor temperaturi foarte scazute.
Ulei de transmisie pe baza sintetica, universal, destinat cutiilor de viteza, diferentialelor, puntilor motoare suprasolicitate.
OEST Mehrzweck Getribeol Spezial SAE 75w-90
OEST Mehrzweck Getribeol SAE 80w-90

Ulei de transmisie cu intrebuintari multiple, special conceput pentru cutiile de viteza ale vehiculelor .
OEST Mehrzweck Getribeol Spezial SAE 85w-90
Ulei de transmisie cu intrebuintari multiple, special conceput pentru transmisiile hipoide, putand fi utilizat in orice anotimp. Recomandat pentru trasmisiile si diferentialele vehiculelor comerciale.


Ulei de transmisie cu intrebuintari multiple, special conceput pentru transmisiile hipoide, putand fi utilizat in orice anotimp. Recomandat pentru trasmisiile si diferentialele vehiculelor comerciale.

OEST Getribeol Hypoid LS SAE 90

OEST ATF T 4011
Ulei pentru transmisii axiale (Limited Sliped), destinat puntilor motoare ale autovehiculelor cu diferential autoblocabil.
Fluid de transmisie mineral, universal, destinat cutiilor de viteza automate si sistemelor de servodirectie, cat si altor transmisii hidraulice conform recomandarilor producatorilor.
OEST Mehrzweck Getribeol Spezial SAE 85w-140
OEST ATF D III
Fluid de transmisie sintetic, universal, de inalta performanta, destinat cutiilor de viteza automate si sistemelor de servodirectie, cat si altor transmisii hidraulice conform recomandarilor producatorilor.
OEST Synt D III
Fluid complet sintetic, universal, de inalta performanta, destinat cutiilor de viteza automate si sistemelor de servodirectie, cat si altor transmisii hidraulice conform recomandarilor producatorilor.

Uleiuri universale pentru utilaje de constructii si masini agricole tip STOU
Ulei universal pentru tractoare si utilaje de constructii de tip UTTO.
Se poate utiliza ca ulei unic pentru cutii de viteza manuale, reductoare, difereantiale, ambreiaje, sevodirectie si sistem hidraulic.

OEST Hydrofluid TO-4 SAE 30

OEST STOU SAE 10w-40

Ulei universal pentru tractoare si utilaje de constructii de tip UTTO.
Se poate utiliza ca ulei unic pentru cutii de viteza manuale, reductoare, difereantiale, ambreiaje, sevodirectie si sistem hidraulic.

Ulei universal pentru tractoare si utilaje pentru tip STOU. Asigura o protectie deosebita a motorului si a transmisiei. Se poate utiliza ca ulei de motor la motoarele Diesel (inclusiv motoarele Diesel in 2 timpi), cutie de viteza, punti, sisteme hidraulice, sisteme de franare umede.
OEST Hydrofluid TO-4 SAE 10w


Alte produse
Antigel pentru aluminiu compus pe baza de etilen glicol, fara fosfati, nitriti si amine cu protectie ridicata impotriva inghetului, supraincalzirii, coroziunii si cavitatii.
ROWE Hightec Brake-Fluid Super DOT 4
AVIA Scheibenklar Citrus
Hightec Brake-Fluid Super DOT 4 este un lichid de frana complet sintetic bazat pe glicoli impotriva coroziuni si a inhibitorilor de oxidare. Este compatibil si miscibil cu aproape orice lichid de frana complet sintetic in afara de DOT 5.1.
Scheibenklar Citrus indeparteaza murdaria si ofera o imagine clara. Previne inghetarea parbrizului si a sistemului de spalare a farurilor. Nu ataca vopselele, cauciucul si lentilele din policarbonat. 
OEST Kuhlerfrostschutz
AdBlue
Prin tehnologia SCR (SELECTIVE CATALYTIC REDUCTION), substanta AdBlue intervine in reducerea, pana la neutralizare, a emisiilor nocive ale gazelor de esapament si in reducerea emisiei de pulberi fine (particule de funingine) in atmosfera, contribuind astfel la reducerea poluarii si pastrarea unui mediu inconjurator curat.