I n t o t d e a u n a   c a l i t a t e
           HOME  I  PRODUSE  I  DESPRE NOI  I  CONTACT                                                                                                                                   Copyright © 2011 by Industrial Expert
Calitate germana din 1915


HOME
PRODUSE
PROMOTII
GALERIE FOTO
DESPRE NOI
CONTACT
INDUSTRIE

Uleiuri hidraulice
OEST Hydraulikol H-LP
Uleiuri hidraulice de inalta calitate, cu baza minerala. Prezinta o excelenta rezistenta la imbatranire, asigura o deosebire protectie antiuzura si anticoroziva. Uleiurile de inalta calitate ce asigura o foarte buna capacitate de dezemulsionare, de asemenea o capacitate de dezaerare foarte buna. Sunt adecvate pentru toate angrenajele hidraulice, precum sistemele de basculare, de ridicare, amortizoarele hidraulice, transmisiile hidraulice etc.


OEST Hydraulikol H-LPD
Uleiuri minerale, detergente, cu capacitate de curatare ridicata, excelente proprietati anticorozive, antiuzura si impotriva imbatranirii, cu o foarte buna capacitate de dezaerare si o tendinta redusa la spumare. Adecvat pentru toate angrenajele hidraulice, sistemele de transmisie si masinile de turnare sub presiune/de injectie pentru mase plastice, care functioneaza cu uleiuri hidraulice fara cenusa. Adecvat de asemenea pentru lubrifierea compresoarelor cu surub.

OEST Hydraulikol HVI
Uleiuri minerale, cu indice ridicat de vascozitate, cu capacitate de curatare ridicata, excelente proprietati anticorozive, antiuzura si impotriva imbatranirii, cu o foarte buna capacitate de dezaerare si o tendinta redusa la spumare. Adecvat pentru toate angrenajele hidraulice, sistemele de transmisie si masinile de turnare sub presiune/de injectie pentru mase plastice, care functioneaza cu uleiuri hidraulice fara cenusa. Adecvat de asemenea pentru lubrifierea compresoarelor cu surub.

OEST Hydraulikol H-LP S
Uleiuri hidraulice minerale fara zinc, cu o aderenta redusa a vascozitatii de variatiile de temperatura, cu excelente proprietati antiuzura, anticoroziune si impotriva imbatranirii, cu o rapida capacitate de dezaerare si o tendinta la spumare redusa. Adecvate pentru angrenaje hidraulice si sisteme de transmisie, supuse puternic variatilor de temperature si pentru utilizari speciale.
Uleiuri pentru ghidaje si transmisii industriale
OEST Gearol C-LP
Uleiurile Gearol C-LP se evidentiaza printr-o deosebita capacitate de preluare a sarcinilor, astfel incat filmul de lubrifiant ramane stabil chiar si in conditiile nefavorabile ale alunecarii relative a suprafetelor dintilor in contact, de tip lovitura. Astfel se evita aparitia oboselii superficiale si se previne in mod eficient tendinta de formare a petelor de uzura, precum si a microcavitatilor erozive. Datorita stabilitatii la imbatranire, excelentei comportari la spumare si dependentei reduse a vascozitatii de variatiile de temperatura, perioadele de exploatare pot fi adesea prelungite considerabil fata de lubrifiantii EP obisnuiti.

OEST Schmierol CL-P
Uleiuri minerale de inalta calitate, rafinat cu componente active ce cresc stabilitatea impotriva imbatranirii si a coroziunii. Adecvata pentru lubrifierea sistemelor centralizate pe rulmenti cu bile.
OEST Gleitol CGLP
Ulei pentru ghidaje, ce se evidentieaza printr-o excelenta ederenta (foarte importanta in cazul ghidajelor verticale), o buna protectie anticoroziva si stabilitate la imbatranire. Datorita substantelor active, in special polare, este impiedicata eficient "alunecarea inapoi" ("StickSlip"), chiar si cu un avans redus. A se utiliza preponderent pentru sisteme centralizate de lubrifiere, pentru ghidaje cu solicitari extreme si ghidaje hidraulice combinate.
Uleiuri pentru prelucrarea metalelor, prelucrari de aschiere si rectificare
MEBA M 2812, MEBA M 2820, MEBA M 2832, MEBA M 2846

Ulei universal pentru aschiere, cu vascozitate medie pentru operatii de dificultate usoara si medie cum ar fi: gaurire, strunjire, filetare in oteluri cu continut redus de aliaj sau nealiate, in oteluri carbon, fonta, metale usoare si neferoase. Este adecvat si pentru ambutisari usoare si ca ulei multifunctional pentru sisteme de comanda hidraulice.

MEBA 3584, MEBA 3585, MEBA 3589 N

Ulei de racire de inalta performanta cu aditivi polari de extrema presiune, pentru aschierea materialelor dificile. Este recomandat la operatii de: strunjire, frezare, gaurire adanca si brosare.
MEBA 3585 NL
Ulei de racire nemiscibil cu apa ce contine componente active chimice active EP-aditivi, care asigura lubrifierea fie pentru lucrari de dificultate medie fie pentru lucrari de dificultate mare. Nu contine clor si este recomandat pentru aschierea metalelor dificile. Strunjire, frezare, brosare, gaurire adanca si rectificare.
MEBA 3111, MEBA H5, MEBA H10

Ulei de prelucrare prin honuire de vascozitate redusa si de inalta performanta, cu actiune de spalare excelenta pentru indepartarea eficienta a materialelor si pentru obtinerea de suprafete cu calitate inalta.
MEBA G 1704, G 3520

Ulei de racire, nemiscibil cu apa de inalata performanta pentru prelucrarea prin rectificare de dificultate mare. Adecvat pentru materiale dificile, ca si otel inoxidabil, fonta, aluminiu, metale neferoase dificile.

MEBA SP 36 E
Lubrifiant pe baza de esteri nativi, potrivit in special pentru lubrifierea cu o pelicula subtire a instalatiilor cu aer comprimat prin pulverizare. Nu contine clor si sulf si este rapid biodegradabil.
Colometa PA 25
Miscibil cu apa, ulei mineral ce contine lubrifiant de racire adecvat pentru procesele de slefuire abrazive si pentru lucrarile de taiere a metalelor. Nu contine clor si corespunde TRGS 611 si are o perioada lunga de viata.  Amestecat cu apa rezulta o emulsie stabila fina cu caracteristici bune anticorozive si anti spumare (duritatea apei -> 10 ° duritate germana).

Uleiuri pentru protectie anticoroziva
OEST Antiko DWF 3-10

Ulei anticoroziv cu proprietati de indepartare a apei pe baza de solventi. Lasa in urma o pelicula usoara, subtire, nerasinoasa, uscata la atingere. Recomandat pentru perioade de protectie anticoroziva de cel putin 6 luni.


OEST Antiko DWO-3/30

Ulei anticoroziv cu proprietati de indepartare a apei pe baza de solventi. Lasa in urma o pelicula usoara, uleioasa care nu influenteaza masurarile ulterioare. Perioada de protectie la atingere de cel putin 6-9 luni.

OEST Korrosionsschutzmitt-el V 1265/93
Este un lichid  solubil in apa, anticoroziv pentru piese sensibile la rugina (metale neferoase dificile) Se recomanda folosirea apei potabile cu o duritate redusa (maxima 15 dH, sau preferabil apa demineralizata)
Uleiuri pentru compresoare
Kompressorenol VCL 46-150

Uleiurile Kompressorenol VCL  sunt utilizate pentru compresoare de inalta presiune cu si fara racire prin injectie. Termperatura de operare maxim  160°C.

COPMRESOARE CU SURUB
- pana la 22 bari presiunea aerului.
- pana la 45.000 m3/hrs.


Kompressorenol VDL 46, 68, 100

Uleiuri de inalta performanta fara cenusa cu proprietati antioxidare si protectie impotriva uzurii .Ulei pe baza de aditivi ce  inlatura formarea depunerilor si minimalizeaza pericolului de aprindere. Sunt utilizate pentru lubrifierea mecanismelor de actionare/transmisie si a cilindrilor din compresoarele cu piston, care au spatii de presiune lubrifiate cu ulei cu si fara racire prin injectie, cu temperaturi finale de etansare / comprimare / condensate de pana la 220?C.
COMPRESOR CU PISTON
- pana la 300 bari presiunea aerului
- pana la 30.000 m3/hrs.


Mehrzweckol 2-100
Ulei mineral universal, de inalta calitate, rafinat, cu componente active pentru cresterea stabilitatii anti-imbatranire, caracteristici anti-corozive, precum si protectia impotriva uzurii. Se utilizeaza ca ulei de circulatie, de lagare, ulei de compressor clasa VBL sau ulei multifunctional.