I n t o t d e a u n a   c a l i t a t e
           HOME  I  PRODUSE  I  DESPRE NOI  I  CONTACT                                                                                                                                   Copyright © 2011 by Industrial Expert
Calitate germana din 1915


HOME
PRODUSE
PROMOTII
GALERIE FOTO
DESPRE NOI
CONTACT
INDUSTRIE

Uleiuri pentru decofrare
OEST Schalol F 2, OEST Schalol F 2 TL

Pe baza de ulei mineral, nemiscibil cu apa, asigura o separare sigura intre cofraj si beton. In urma raman suprafete curate, ceea ce protejeaza betonul, mentine curatenia cofrajului si impiedica depunerea de reziduri in beton. In cazul cofrajelor de otel, ofera o excelenta protectie anticoroziva; in cazul celor de lemn previne formarea mucegaiului.

OEST Schalol V 532
Contine ulei mineral, nemiscibil cu apa pentru toate tipurile de structuri din beton. Asigura  o separare sigura intre cofrajul de turnare si beton.
OEST Dielektrikum V 2406

Ulei pentru prelucrare prin electroeroziune. Adecvat atat prelucrarilor cu electrod masiv, cat si cu fir. Poate fi utilizat si ca ulei de finisare pentru ascutire sau pentru detectarea fisurilor. Nu are miros.
Ulei pentru lanturi
OEST Sagekettenhaftol
Ulei special pentru lubrifierea lanturilor si sinelor de ghidare. Aderenta foarte buna chiar la viteza mare a lantului, precum si protectie impotriva uzurii si a coroziunii prin aditivi speciali. Asigura o buna lubrifiere si o lunga durata de viata a motorului.

Warmemittel A
Ulei termic de transmisie, avand la baza uleiuri parafinice. Are o stabilitate termica extraordinara, asigurand astfel un transfer termic deosebit, ceea ce conduce la o durata de exploatare mai lunga. Asigura protectie corespunzatoare impotriva coroziunii si ruginii. Este adecvat pentru temperaturi in regim continuu de peste 100°C.
Warmemittel B
Ulei conductor termic cu o stabilitate termica excelenta, pe baza de hidrocarburi aromate. Este adecvat pentru utilizarea in instalatii inchise de transfer termic cu temperatura premergatoare/ de distilare de pana la 340°C. Este adecvat pentru temperaturi in regim continu de peste 100°C.
Uleiuri pentru deformare plastica
OEST Platinol SF 18
Oest Platinol SF 18 este un ulei pe baza de hidrocarburi sintetici cu vascozitate scazuta din compusi aromatici. Nu contine clor si sulf pe baza organica si nici igrediente toxice.
Se foloseste in principal pentru procesele de stantare, indoirea foilor si benzilor subtiri din cupru, alama si aluminiu pana la 1,5mm, precum si oteluri galvanizate.
Temperatura de depozitare: 5 - 30°C.  


OEST Platinol SF 21
Eporativul Platinol SF 21 este un compus foarte subtire de hidrocarburi si aditivi polari. Pelicula de lubrifiere se evapora rapid si fara miros si are proprieteti excelente de racire in zona de taiere datorita vascozitatii reduse.  Substantele polare si capacitatea buna de umezire asigura o lubrifiere adecvata la taiere respectiv zonele de formare. Este folosit cu success la indoire si perforare usoara din otel, aluminiu, cupru si alama.

OEST Platinol B 107
Lubrifiant cu vascozitate scazuta fara clor. Este folosit pentru multe operatiuni, in general pentru foi de tabla la stantare, indoire si procese de ambutisare adanca, oteluri galvanizate, cupru si aliaje de aluminiu de pana la 2mm.
OEST Platinol B 20
OEST Platinol B 20 este un compus pe baza de ulei mineral, pentru operatiuni severe de gaurire. Rezistent la presiuni si are o aderenta foarte buna. Adaosul de pigmenti bine selectati prevede o maxima protectie a pieselor si a uneltelor.
Temperatura de depozitare  + 25 °C.

Solventi de curatare
OEST Solv MAB
Concentrat miscibil cu apa pentru curatarea vehiculelor, masinilor si podelelor.
-    Protectie temporara impotriva coroziunii pe suprafetele curatate.
-    Separare rapida a uleiului
-    Biologic usor degradabil
Aplicare universala pentru curatare manuala si automata a:
vehiculelor si pentru piese inclusiv motoare, caroseria masinilor, jantelor (aluminiu si otel) cat si a prelatelor de camion.


OEST Solv IP60
Produs de curatat si degresat, fara halogen si compusi aromatici cu o mare capacitate de dizolvare pentru poluari organice si cu evaporare rapida. Poate fi folosit ca un agent de curatare alternativa pentru nafta, kerosen si hidrocarburi clorurate. Este recomandat pentru curatarea instalatiilor fabricate de REK, MOC Danner, Durr Ecoclean, de asemenea cu aplicarea supersonic pana la temperature de  40 °C.

OEST Solv WT-S, OEST Solv WS-U

Concentrat de curatare miscibil cu apa. Potrivit pentru indepartarea uleiurilor, lubrifiantilor de racire si a pigmentilor de ulei.
-    Conceput special pentru pulverizare si degresarea materialelor feroase
-    Foarte eficient in actiunea de curatare
-    Nu spumeaza la temperature peste 60 °C.


Ulei pentru electroeroziune

Ulei pentru tratament termic
OEST Harteol L 22
Ulei mineral pentru tratamente termice, avand la baza uleiuri parafinice. Viteza mare de calire pe care o realizeaza asigura obtinerea unei duritati exceptionale.

Uleiuri pentru transfer termic