I n t o t d e a u n a   c a l i t a t e
           HOME  I  PRODUSE  I  DESPRE NOI  I  CONTACT                                                                                                                                   Copyright © 2011 by Industrial Expert
Calitate germana din 1915


HOME
PRODUSE
PROMOTII
GALERIE FOTO
DESPRE NOI
CONTACT
UNSORI

Unsori clasice si biodegradabile
OEST Mehrzweckfett LT 190
Unsoare cu o calitate foarte buna, multifunctionala, produs pe baza de sapun-litium din uleiuri minerale valoroase cu aditivi. Se recomanda pentru utilaje industriale, camioane, autobuze, precum si la masini grele, masini agricole, autoturisme etc. Totodata este recomandata pentru ungerera lagarelor de alunecare si de rostogolire, axuri cardanice.
Temperatura de functionare intre -25 si + 140°C.


OEST Mehrzweckfett LT 190 EP
Unsoare cu o calitate foarte buna, multifunctionala, produs pe baza de sapun-litium din uleiuri minerale valoroase cu aditivi de extrema presiune. Se recomanda pentru utilaje industriale - camioane, autobuze, precum si la masini grele, masini agricole, autoturisme etc. Totodata este recomandata pentru ungerea lagarelor de alunecare si de rostogolire, axuri cardanice.
Temperatura de functionare intre -30 si + 120°C.

OEST Mehrzweckfett GOC 190
Unsoare pe baza de sapun de litiu, cu utilizare universala, pentru aproape toate punctele de lubrifiere ale autocamioanelor si masinilor.
Temperatura de axploatare intre -30 si 130°C

OEST Spezialfett LT 000 EP
Unsoare fluida, pe baza de sapun de litiu, cu o capacitate ridicata de preluare a presiunii si foarte buna comportare la rece. Adecvat pentru instalatii de lubrifiere centralizate si pentru lagare cu solicitare specifica mare.
Temperatura de functionare intre -50 si +120°C.

OEST Getribefett EP 0.2 A
Unsoare multifunctionala, pe baza de sapun de litiu, pentru extrema presiune, ce poate fi supusa unor solicitari foarte mari. Pentru lubrifierea spatiilor ce necesita ungere din cadrul autoutilitarelor, cu solicitare alternativa, precum si pentru instalatii de ungere centralizata.
Temperatura de functionare intre -40 si + 120°C

OEST Bio Schmierfett L 2
Unsoare sub forma de gel, biodegradabila rapid si ecologica, pe baza de esteri sintetici si substante de ingrosare anorganice. Pentru lagare de alunecare si cu rulmenti cu functionare lenta, suprafete de alunecare si articulatii sferice.
Temperatura de functionare intre -20 si + 80 (110)°C.

OEST Bio Schmierfett LT 00 EP
Unsoare fluida ecologica, biodegradabila rapid, pe baza de esteri sintetici si substante de ingrosare anorganice. Este recomandata pentru utilizari in instalatiile de ungere centralizata, sisteme de propulsie reglabile, ambreiaje dintate si pentru lubrifierea macazurilor. Ca produs biodegradabil este adecvat in mod special pentru sisteme deschise de lubrefiere.
Temperatura de functionare intre -30 si +140°C.

OEST Mehrzweckfett LT 00 EP
Unsoare fluida de inalta performanta, pe baza de litiu, pentru extrema presiune, pentru lubrifierea angrenajelor carcasate. Se utilizeaza si in instalatiile de ungere centralizata.
Temperatura de functionare intre -30 si +120°C.

OEST Spezialfett BL 2
Unsoare pe baza de litiu complex de inalta calitate cu caracteristici bune anticorozive si rezistenta impotriva oxidarii. Asigura o rezistenta crescuta la presiunie datorita aditivilor care imbunatatesc lubrifierea si reduce uzura angrenajelor.
Temperatura de functionare intre -30 si +150°C.

OEST Mehrzweckfett GR 2
Unsoare grafitata pentru o intrebuintare multipla, cu caracteristici bune anticorozive, in special aderenta si stabilitate impotriva imbatranirii si a apei.
Temperatura de functionare intre -30 si +120°C.

OEST Mehrzweckfett MO 2
Unsoare pe baza de sapun de litiu cu bisulfura de molibden pentru utilizari multiple cu caracteristici excelente de operare. Este foarte stabila in ce priveste caldura, oxidare, apa si rezistenta la presiuni extreme.
Temperatura de functionare intre -30 si +120°C.