Compania

GSS reuneste sub aceeasi umbrela grupul de firme, cu capital integral romanesc, GSS Group, GSS Equipments si GSS Expert Recycling, avand la baza un colectiv tanar cu o experienta de 20 de ani in domeniu, prin intermediul carora va oferim un portofoliu complet de produse de inalta calitate pentru industria metalurgica si auto, cu accent pe lubrifianti, echipamente, scule aschietoare si servicii de la partenerii nostri, lideri recunoscuti in domeniu.

Misiunea noastra este sa oferim solutii reale si complete pentru imbunatatirea activitatii de productie cu ajutorul unui portofoliu complet de produse la cele mai inalte standarde, impreuna cu consultanta si servicii de specialitate.

Viziunea noastra este sa pastram si sa imbunatatim standardul inalt oferit clientilor in pas cu evolutia tehnologica si dinamica domeniilor industriale in care activam.

Suntem adeptii parteneriatelor bazate pe corectitudine si incredere, urmarim obtinerea de beneficii comune, urmarim rezolvarea necesitatilor si asteptarilor partenerilor de afacere. Aplicam aceste principii atit in relatia cu clientii cit si in relatia cu furnizorii.

Succesul nostru se bazeaza pe spiritul de echipa si increderea acordata de partenerii nostri de afaceri. Incurajam inovarea, initiativa, dialogul deschis, respectul reciproc si responsabilitatea.